Club Brugge stelt opvolger van Schreuder aan: 'Kijk enorm uit naar de nieuwe rol'

Club Brugge stelt opvolger van Schreuder aan: 'Kijk enorm uit naar de nieuwe rol'

25 May - 21:11 Laatste update: 21:15
7

Club Brugge heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Carl Hoefkens is de opvolger van de naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder. 

Club Brugge, dat onlangs kampioen van België werd, had een nieuwe hoofdtrainer nodig nadat Schreuder aangaf naar Ajax te willen vertrekken. Hoefkens was al assistent-trainer. "Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol. Ik denk dat ik niet lieg als ik mezelf een man van het huis mag noemen", zegt Hoefkens op de website van Club.

"Net zoals ik als speler, talentcoach en assistent het onderste uit de kan wou halen wil ik ook als trainer mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club Brugge. Samen met de bestaande staf en nieuwe gezichten voelen we ons gewapend om deze uitdaging aan te gaan."

"Carl Hoefkens is wat ons betreft de juiste man op het juiste moment", aldus Club Brugge CEO Vincent Mannaert. "Carl kent de Club als geen ander en hij heeft ervaring met het werken binnen onze structuur. Hij is een gepassioneerde winnaar die bewezen heeft spelers, en niet enkel jonge, beter te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s