Slot: 'Het was een voorrecht om iedere dag met dit Feyenoord te mogen werken'

Slot: 'Het was een voorrecht om iedere dag met dit Feyenoord te mogen werken'

26 May - 07:11
24

Arne Slot had het Legioen graag de eerste Conference League in de geschiedenis bezorgd, maar het mocht niet zo zijn: AS Roma was met 1-0 te sterk voor Feyenoord. De trainer maakt zijn spelers ondanks het verlies een groot compliment.

"Dit is een enorme teleurstelling", bevestigt Slot na afloop bij Veronica. "Als je vandaag weer ziet hoe we worden gesteund, dan had ik de mensen graag een prijs gegeven. We hebben er alles aan gedaan. De trots komt misschien later wel, nu nog niet."

De trainer van Feyenoord denkt de komende dagen aan het 'mislukken' van de Europese missie. "Ik heb de spelers gezegd dat ik de teleurstelling niet bij ze weg kon nemen. Maar ik heb óók gezegd dat het een voorrecht was om iedere dag met deze ploeg te mogen werken dit seizoen."

"Het was een heel mooi seizoen", benadrukt Slot. "Dit is een geweldige groep om mee te werken. Er is niet één dag geweest dat we niet met plezier op het trainingsveld hebben gestaan dit seizoen. Maar uiteindelijk gaat het om de prijzen en dat is niet gelukt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s