'Pikante overstap lonkt voor in finale geblesseerd uitgevallen Mkhitaryan'

'Pikante overstap lonkt voor in finale geblesseerd uitgevallen Mkhitaryan'

26 May - 14:52 Laatste update: 16:20
15

Een pikante transfer lonkt voor Henrikh Mkhitaryan. De aanvallende middenvelder van AS Roma is in gesprek met Internazionale over een contract. Hij kan ook nog altijd langer bij de kersverse Conference League-winnaar blijven: José Mourinho wil maar wat graag zijn verblijf verlengen.

Het nieuws over de belangstelling van Inter wordt gebracht door Fabrizio Romano. Het contract van Mkhitaryan loopt medio 2022 af bij de Romeinen, waardoor er geen transfersom op tafel hoeft te komen. De Nerazzurri zouden de 33-jarige speler maar wat graag vastleggen en hebben de gesprekken met hem inmiddels geopend.

Mkhitaryan lijkt open te staan voor een transfer, aangezien hij inmiddels in gesprek is met Inter. Volgens de Italiaanse transferspecialist is de Armeniër 'gevleid' door de belangstelling. De nummer twee van de Serie A heeft er 'vertrouwen' in dat de onderhandelingen tot een goed einde worden gebracht. De AS Roma-spelverdeler viel in de gewonnen Conference League-finale (0-1) tegen Feyenoord nog geblesseerd uit.

De tweebenige voetballer is bezig aan zijn tweede jaargang in Rome. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor Borussia Dortmund, Manchester United en Arsenal. In 117 duels over alle competities gerekend, was het 29 keer raak namens de Italianen en bereidde hij 28 doelpunten voor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s