Ten Hag staat voor wereldreis met United in voorbereiding: eerste duel in Thailand

Ten Hag staat voor wereldreis met United in voorbereiding: eerste duel in Thailand

26 May - 15:09 Laatste update: 26 May - 15:09
29

Manchester United heeft bekendgemaakt welke landen het aandoet in de Tour 2022. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen reist Erik ten Hag met zijn spelers naar Thailand, Australië en Noorwegen voor het spelen van vriendschappelijke wedstrijden.

De debuutwedstrijd van Ten Hag bij United is gelijk een beladen duel: Liverpool is op 12 juli in het Rajamangala Stadium in Thailand de eerste tegenstander. Na deze ontmoeting reizen The Mancunians door naar Australië waar het gaat spelen tegen Melbourne Victory op 15 juli. Vervolgens wacht vier dagen later een wedstrijd tegen competitiegenoot Crystal Palace.

De wereldreis is dan nog niet ten einde, want vervolgens trekken The Red Devils naar Perth. Daar staat Ten Hag tegenover het Aston Villa van Steven Gerrard. Op 23 juli wordt dat duel gespeeld. Vervolgens wacht een week later de krachtmeting met Atlético Madrid, waarna de voorbereiding wordt afgesloten in Noorwegen. De bal rolt op 30 juli in stadion Ullevaal, te Oslo.

Na die laatste wedstrijd kan de focus volledig op de competitie. Op 6 augustus begint het seizoen 2022/23 in de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s