'Feyenoord en FC Utrecht naderen akkoord over transfer Hendriks'

'Feyenoord en FC Utrecht naderen akkoord over transfer Hendriks'

26 mei - 21:14
88

Ramon Hendriks lijkt Feyenoord te gaan verlaten. De twintigjarige verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Utrecht, dat zelfs al dicht bij een akkoord met de Rotterdammers zou zijn.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Hendriks zal vermoedelijk worden verhuurd, met een optie tot koop. Een deal is nabij, want alleen de handtekeningen en de presentatie ontbreken nog.

De linkspoot keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord na een verhuurperiode aan NAC Breda. Hij was dit seizoen de stand-in voor Marcos Senesi en Tyrell Malacia, maar kwam niet echt in de plannen van trainer Arne Slot voor. Hendriks bleef steken op acht optredens in de Eredivisie, waarvan drie als basisspeler. Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles eerder deze maand benadrukte Slot wel dat hij 'een prima indruk maakte'.

Hendriks moet bij FC Utrecht de concurrentie aangaan met onder meer Nick Viergever, die een contract voor twee seizoenen tekende in de Domstad. Overigens verlengde Hendriks in maart nog zijn contract bij Feyenoord tot medio 2026.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie