'Karsdorp zei na afloop 'hou je koppie omhoog' tegen mij: maar het is moeilijk'

'Karsdorp zei na afloop 'hou je koppie omhoog' tegen mij: maar het is moeilijk'

27 mei - 07:00
43

Voor Feyenoord-keeper Justin Bijlow kwam de nederlaag in de Conference League-finale misschien wel het hardst aan. De geboren Rotterdammer deed er alles aan om op tijd fit te zijn voor de eindstrijd in Tirana, maar moest de beker aan oude bekende Rick Karsdorp laten.

Bijlow keepte voor het eerst in twee maanden weer, moest na een half uur een treffer van Nicolò Zaniolo incasseren en zag Feyenoord die klap niet meer te boven komen. Aan complimenten voor de memorabele Europese campagne wilde hij direct na afloop nog niet denken. "Daar is het allemaal nog te vroeg voor. Ik had zo graag met die prijs in mijn handen gestaan", wordt hij geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De bij Feyenoord opgeleide Tegenstander Karsdorp werd uiteindelijk 'de enige blije Nederlander' in Tirana. "Rick Karsdorp is iemand met wie ik goed ben, hij wint nu de beker met Roma. Hij zei na afloop hou je koppie omhoog tegen mij. Maar het is moeilijk, dat zeg ik eerlijk."

Het ruim tien maanden durende seizoen van Feyenoord zit er na woensdag op. De Rotterdammers stromen volgend seizoen in de poulefase van de Europa League in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie