FC Utrecht dendert door en haalt ook Jong Ajax-keeper naar De Galgenwaard

FC Utrecht dendert door en haalt ook Jong Ajax-keeper naar De Galgenwaard

27 mei - 14:22
68

Het sowieso al buitengewoon actieve FC Utrecht heeft nogmaals toegeslagen op de transfermarkt. Doelman Calvin Raatsie komt over van Ajax en heeft zich voor drie jaar aan de Domstedelingen verbonden.

De twintigjarige Raatsie heeft jarenlang in de Ajax-opleiding rondgelopen en zat meerdere malen op de bank bij het eerste elftal. Een debuut is echter uitgebleven en de sluitpost uit Purmerend is uiteindelijk uitgekomen op dertien Keuken Kampioen Divisie-optredens namens Jong Ajax.

Komend seizoen mag hij strijden om een plekje onder de lat bij FC Utrecht. “Calvin heeft zich dit seizoen in de basis geknokt bij Jong Ajax en zodoende ook al de nodige minuten gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. We zijn blij dat we hem kunnen toevoegen aan onze A-selectiekeepers”, laat technisch directeur Jordy Zuidam weten. Fabian de Keijzer lijkt zijn belangrijkste concurrent te worden, aangezien Eric Oelschlägel een aflopend contract heeft. De aan FC Dallas verhuurde Maarten Paes blijft mogelijk langer in de Verenigde Staten, liet hij onlangs weten aan VoetbalPrimeur.

Raatsie is de vijfde aanwinst voor komend seizoen, na Luuk Brouwers, Nick Viergever, Joshua Rawlins en Taylor Booth. Bovendien zijn huurlingen Mike van der Hoorn en Rocco Robert Shein definitief vastgelegd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie