Feyenoord levert vijf spelers af aan UECL-Team of the Season en is hofleverancier

Feyenoord levert vijf spelers af aan UECL-Team of the Season en is hofleverancier

27-05-2022 15:46
53

Hoewel de finale verloren werd van AS Roma, is Feyenoord hofleverancier in het Team of the Season van de Conference League. De UEFA heeft het elftal bekendgemaakt en van de Rotterdammers zijn vijf spelers opgenomen. 

De verdedigingslinie van vier spelers bestaat uit drie Feyenoorders: alleen voor Marcos Senesi is geen plek ingeruimd. De Argentijn moet zijn meerdere erkennen in Roma-verdediger Chris Smalling. Onder de lat staat Rui Patrício, die met een aantal cruciale reddingen tegen Feyenoord aan de basis staat van de eindzege van de Italianen. 

In de 4-4-2-formatie is Luis Sinisterra op de linkerflank geposteerd. De Colombiaan had met zes goals een belangrijk aandeel in het Europese sucesseizoen van de Stadionclub en valt dubbel in de prijzen: de UEFA heeft hem ook verkozen tot Talent of the Season. In de punt van de aanval kan 'Mister Conference League' Cyriel Dessers niet ontbreken. Met tien goals heeft hij zich tot topscorer van het toernooi gekroond. Voorin krijgt hij gezelschap van Roma-spits Tammy Abraham.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie