'Mané heeft een concurrent minder bij Bayern: Real kijkt rond in München'

'Mané heeft een concurrent minder bij Bayern: Real kijkt rond in München'

27-05-2022 16:52
23

Het begint er meer en meer op te lijken dat Serge Gnabry zijn laatste wedstrijd voor Bayern München heeft gespeeld. Real Madrid denkt er serieus over na om de buitenspeler naar Spanje te halen, meldt BILD.

Gnabry beschikt nog over een contract tot volgende zomer bij Der Rekordmeister, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis lopen spaak vanwege de hoge eisen van de hoofdrolspeler. Door de uitzichtloos wordende situatie staan clubs te popelen om de Duitser voor een relatief laag bedrag over te nemen, al lijkt Real het best in de markt te liggen, weet het medium

Bayern lijkt tevens al een oplossing gevonden te hebben voor een mogelijk vertrek van Gnabry. Sadio Mané lijkt na de Champions League-finale van zaterdagavond zijn overgang naar Duitsland completeren. De Liverpool-aanvaller komt naar verluidt voor dertig miljoen euro over. De selectie van Bayern begint zodoende nog voor het begin van de zomer vorm te krijgen. De transfer van Noussair Mazraoui is al bevestigd, terwijl ook Ryan Gravenberch de weg naar Beieren bewandeld. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie