Westerveld boos na 'absolute bullshit', familie Kuyt getroffen door pepperspray

Westerveld boos na 'absolute bullshit', familie Kuyt getroffen door pepperspray

29 May - 00:28 Laatste update: 00:30
46

De Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid van zaterdagavond werd overschaduwd door de massale chaos die voor de wedstrijd rondom het stadion ontstond. Voormalig Liverpool-spelers Dirk Kuyt en Sander Westerveld waren ook present in Saint-Denis en konden hierover meepraten.

Kuyt was namens RTL als analist in het stadion, maar zijn familie stond midden in de mensenmassa. "Wij waren hier aan het genieten van het veld. En mijn zoon en mijn familie hadden mooie kaarten gekregen van Liverpool, die zaten midden in de ellende. Die hebben pepperspray in hun ogen gekregen en dat was niet fijn, maar uiteindelijk heb ik ze snel naar me toe kunnen halen en hebben we de wedstrijd nog kunnen kijken", reageerde hij voor de camera.

Westerveld heeft de wedstrijd ook met eigen ogen kunnen bekijken, maar stond vooraf samen met zijn zoon in de drukte. Volgens de oud-doelman was de organisatie 'absolute bullshit'. 'Ik stond er middenin, samen met mijn zoon', heeft hij via Instagram Story laten weten. 'Ik ben blij dat we nog in het stadion konden komen, maar ik leef mee met alle fans die het niet gehaald hebben.'

 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s