Bazoer heeft twee aanbiedingen op zak: 'Feyenoord is mooi, nu niks gehoord'

Bazoer heeft twee aanbiedingen op zak: 'Feyenoord is mooi, nu niks gehoord'

30-05-2022 12:14
81

Riechedly Bazoer heeft aanbiedingen van twee Franse clubs op zak. Dat meldt De Telegraaf. Op vakantie in Griekenland hakt de zesvoudig Oranje-international, die transfervrij vertrekt bij Vitesse, de knoop door.

Vorig jaar kon Bazoer naar Marseille, maar de nummer twee van de Ligue 1 bereikte geen akkoord met Vitesse. Nu het contract van Bazoer afloopt, staat niets een zomertransfer in de weg. De Telegraaf meldt niet welke twee Ligue 1-clubs concrete belangstelling hebben.

Wedden

Meer odds

Een nieuwe uitdaging in de Eredivisie is tegelijkertijd niet uitgesloten. Feyenoord was afgelopen seizoen in de markt, maar is nog niet teruggekomen voor Bazoer. "Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord", laat hij weten aan De Telegraaf.

"Iedereen weet hoe geweldig Feyenoord het dit seizoen heeft gedaan en ze hebben een fantastische trainer. Maar ik heb in het buitenland een paar mooie aanbiedingen", voegt Bazoer eraan toe. "Ik moet nu de juiste keuze gaan maken. Het moet een stabiele ploeg zijn en ik moet kans maken op speeltijd, want ik wil mezelf doorontwikkelen."

Bazoer nam zondag met een 6-1 nederlaag tegen AZ in de finale van de play-offs afscheid van Vitesse. "Ik denk dat het een goede keuze is geweest om terug naar Nederland te gaan en weer het plezier in het voetbal te vinden. Sinds de aanstelling van deze trainer (Thomas Letsch, red.) is het heel goed gegaan met mij bij Vitesse."