BILD: Ajax kijkt naar Bulgaarse middenvelder van Bundesliga-promovendus

BILD: Ajax kijkt naar Bulgaarse middenvelder van Bundesliga-promovendus

31-05-2022 20:15 Laatste update: 31-05-2022 20:15
116

Ajax heeft het oog laten vallen op Ilia Gruev. De 22-jarige Bulgaar maakt een sterke indruk bij Werder Bremen, dat volgend seizoen weer in de Bundesliga te zien is. De Amsterdammers willen de verdedigende middenvelder graag halen met oog op de toekomst. 

Dat meldt het Duitse BILD. Naast meerdere Bundesliga-clubs ligt ook Ajax op de loer om de jonge middenvelder over te nemen. Gruev ligt tot 2023 vast in Bremen, maar de club meldt er alles aan te doen om een verlenging te bewerkstelligen met de Bulgaar.

"Het is nog steeds ons doel om met hem te verlengen. We hopen het voor het trainingskamp te kunnen implementeren. Maar er zijn meer gesprekken nodig. Het is duidelijk dat Ilia zeker een interessant profiel heeft voor andere clubs. Maar we zijn optimistisch", zei sportdirecteur Frank Baumann tegenover Duitse media. Werder Bremen eindigde het seizoen als nummer twee in de tweede Bundesliga en mag zich volgend seizoen weer op het hoogste niveau in Duitsland gaan melden.

Feyenoord maakte eerder al kennis met de middenvelder: in 2021 speelden de Rotterdammers een spectaculaire wedstrijd tegen Werder Bremen die in 3-3 eindigde. Destijds tekende Gruev voor de aansluitingstreffer na een 2-0 voorsprong van Feyenoord. Gruev kwam dit seizoen 26 wedstrijden in actie voor Werder Bremen en vond daarin één keer het net. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie