'Vennegoor voor niets naar Zweden: recorddeal op komst, maar PSV grijpt mis'

'Vennegoor voor niets naar Zweden: recorddeal op komst, maar PSV grijpt mis'

01-06-2022 13:45
59

PSV lijkt de komst van Williot Swedberg te kunnen vergeten. De Eindhovenaren stuurden scout Jan Vennegoor of Hesselink naar Zweden om de talentvolle middenvelder van Hammarby te bekijken, maar Club Brugge en Celta de Vigo hebben de beste papieren voor het achttienjarige talent.

Swedberg is met vijf goals uit tien wedstrijden sterk begonnen aan het nieuwe seizoen in Zweden. Dat was PSV dus ook niet ontgaan, maar de Eindhovenaren gaan de strijd niet winnen, melden de Zweedse media Aftonbladet en Expressen. Hammarby heeft een bedrag van circa 4,8 miljoen euro in zijn hoofd: Celta de Vigo is sowieso bereid om dat te betalen, terwijl ook Club Brugge nog niet kansloos is.

Swedberg zal een bezoek aan Galicië en West-Vlaanderen brengen en hakt daarna de knoop door, is de verwachting. Aangezien zijn contract nog twee jaar doorloopt, kan Hammarby zichzelf in de handen wrijven. Het transferrecord van Odilon Kossounou – die in 2019 voor 3,85 miljoen naar Club Brugge vertrok – zal hoogstwaarschijnlijk verbroken worden door Swedberg.