Ajax-back Tagliafico was rond met Barcelona: 'Het probleem lag bij de clubs'

Ajax-back Tagliafico was rond met Barcelona: 'Het probleem lag bij de clubs'

2 juni - 15:33
84

Nicolás Tagliafico herhaalt zijn wens om deze zomer een nieuw avontuur aan te gaan. De 29-jarige linksback van Ajax was in januari al dicht bij een transfer naar FC Barcelona, maar de clubs werden het niet eens.

Tagliafico vertelt in het programma Què t'hi Jugues! van Cadena SER dat hij zelf rond was met de Catalanen. "Er was interesse van Barça, maar het probleem lag bij de clubs", aldus de Argentijn. "Barcelona wilde een huurdeal, met een optie tot koop. Ajax vroeg ongeveer vijf miljoen euro. Uiteindelijk is het daarom niet door gegaan. Ik lig nog een jaar vast, maar Ajax weet dat ik nog steeds een transfer wil maken."

Tagliafico kwam in januari 2018 over van Independiente. De Argentijnse international speelde dit seizoen dertig officiële duels, waarin hij drie keer scoorde en vier assists gaf. Of Barça zich nog voor hem zal melden, is de vraag. De La Liga-grootmacht zou werk maken van Chelsea-verdediger Marcos Alonso.

Tagliafico heeft nog wel een ander transferadvies voor Barça over Frenkie de Jong. "Hij is een fantastische speler, een van mijn beste ploeggenoten ooit. Ik snap dat Barcelona behoefte heeft aan geld, maar De Jong is heel goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie