ED haakt in op Savinho-nieuws: PSV wil zo snel mogelijk zakendoen

ED haakt in op Savinho-nieuws: PSV wil zo snel mogelijk zakendoen

04-06-2022 00:06 Laatste update: 00:15
69

Ook het Eindhovens Dagblad heeft nieuws over Savinho, de beoogde eerste aanwinst van PSV voor het komende seizoen. Het talent van Atlético Mineiro wil 'dolgraag' naar Eindhoven en PSV hoopt ook snel zaken te kunnen doen.

In dat geval zou Savinho aansluiten bij het eerste elftal, in plaats van warm te draaien bij Jong PSV. Uit Brazilië kwam het nieuws al door dat de transfer van de Braziliaanse aanvaller al afgerond was: zover is het volgens het ED nog niet, maar het lijkt er wel goed uit te zien voor de Eindhovenaren. PSV zet in op een huurdeal met de City Football Group, maar de exacte invulling daarvan moet nog besproken worden.

Savinho wordt in principe namelijk eigendom van Manchester City, maar zal voorlopig nog geen wedstrijden met The Citizens spelen. Waarschijnlijk wordt een andere club uit het City Football Group-netwerk in de constructie betrokken. Volgens Braziliaanse media zal dat het Franse Troyes zijn.

Savinho heeft net zijn achttiende verjaardag gevierd en staat op dertig officiële duels namens Atlético Mineiro. Onlangs maakte hij in de Copa Libertadores tegen Independiente del Valle zijn eerste doelpunt.