Van de Pavert baalt van communicatie De Graafschap: Heb maar snel opgehangen

Van de Pavert baalt van communicatie De Graafschap: "Heb maar snel opgehangen"

04-06-2022 15:45
38

Ted van de Pavert baalt van de manier waarop hij door De Graafschap opzij gezet is. De club deelde hem mee dat het aflopende contract niet wordt verlengd. Dat ging via een videogesprek.

Van de Pavert (30) speelde vier seizoenen in het shirt van De Graafschap. Aan die periode komt nu een einde, maar de manier waarop bevalt Van de Pavert, die zelf ook kritisch is op zijn eigen functioneren, minder. 

"Zo werkt het in de voetballerij. Maar nadat we tegen FC Eindhoven in de play-offs waren uitgeschakeld, hadden we nog een afscheid op de club. 'Van Ted nemen we geen afscheid, want we gaan nog met hem in gesprek', zeiden ze", zegt Van de Pavert in de Gelderlander.

Nadat Van de Pavert op vakantie is geweest naar Mallorca, kreeg hij het slechte nieuws te horen van technisch manager Peter Bijvelds. "Het was een heel korte boodschap. We gaan niet verder, zei hij. Er kwam niet eens een gesprek meer en al helemaal niet onder vier ogen. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen en heb maar snel opgehangen. Ik had iets meer respect en krediet verwacht."

Van de Pavert vindt dat De Graafschap het eerder had kunnen communiceren, zodat hij afscheid had kunnen nemen van de mensen bij de club. "Dat is nu niet eens gebeurd. Ik heb nu duidelijkheid, ga op zoek naar een nieuwe club. Het is wel de eerste keer dat ik op vakantie ga en niet weet waar ik komend seizoen voetbal. Die onzekerheid heb ik nog niet eerder gevoeld."