De Ligt: 'Dan zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken'

De Ligt: 'Dan zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken'

5 juni - 12:30
47

Matthijs de Ligt kan een nieuw contract tekenen bij Juventus, maar de beslissing daarover is nog niet gemaakt. De verdediger uit Leiderdorp houdt zijn opties open.

Juventus wil graag door met De Ligt en deed hem onlangs een aanbieding. Transferexpert Fabrizio Romano meldde onlangs dat beide partijen dicht bij een deal zijn, het lijkt genuanceerder te liggen. "Er zijn gesprekken met Juventus, maar we blijven rustig. Ik focus me op wat ik op het veld doe en dat is voetballen", zegt De Ligt tegen de NOS. "Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken. Juventus is een geweldige club en heb het zeker naar mijn zin, dus daar focus ik mij niet op."

"Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is."

Giorgio Chiellini is gestopt, waardoor De Ligt zomaar de verdediging van Juventus zou kunnen leiden. "Chiellini en Bonucci waren geblesseerd waardoor ik de leiding moest nemen. Dat ging goed en Juventus was ook tevreden. Dat moet de volgende stap worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie