Jacobs loopt leeg: 'Degene die Bozeník gehaald heeft, heeft geen verstand'

Jacobs loopt leeg: 'Degene die Bozeník gehaald heeft, heeft geen verstand'

5 juni - 18:25 Laatste update: 18:32
131

Oud-Feyenoorder Rob Jacobs loopt leeg als het over Robert Bozeník gaat. De spits werd door Feyenoord voor vier miljoen euro gehaald, maar had in De Kuip amper meerwaarde. Onbegrijpelijk, zegt Jacobs.

Jacobs had liever gezien dat Feyenoord de vier miljoen euro had uitgegeven voor Cyriel Dessers, hoewel die transfer pas anderhalf jaar later gedaan werd. "Waarom is er vier miljoen uitgegeven voor Bozeník?", foetert Jacobs bij RTV Rijnmond. "Ik word zelf boos. Ik ben niet boos op Nik, maar Bozenìk kostte vier miljoen. Nu zitten ze te zeiken om Dessers. Je had het zo neer kunnen leggen voor Dessers. Wat moet je ermee? Die jongen kan het niet. Van Persie is ermee bezig geweest, hij kan het gewoon niet. Wie heeft die man in godsnaam gehaald? Dat kan toch niet?"

"Excelsior? Nee joh, daar is hij niet goed genoeg voor. Bij Excelsior moet je kunnen voetballen en dat kan hij niet. Hij moet lekker gaan hardlopen, dan hoeft hij geen bal te raken. Als er een bal komt, weet hij het niet meer. Ik vind het jammer, want ik vind het een hele aardige jongen, maar degene die hem gehaald heeft, heeft geen verstand."

Bozeník staat in de belangstelling van Slavia Praag, maar heeft meerdere opties.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s