Debutant Senesi kijkt zijn ogen uit: 'Ongelofelijk, hij verraste ons weer'

Debutant Senesi kijkt zijn ogen uit: 'Ongelofelijk, hij verraste ons weer'

05-06-2022 23:38
50

Marcos Senesi is in de wolken nadat hij heeft gedebuteerd voor het Argentijnse elftal. De verdediger van Feyenoord heeft er ook geen spijt van dat hij besloot om voor zijn geboorteland uit te komen, in plaats van voor Italië.

In een oefenduel met Estland, waarin Lionel Messi de grote uitblinker was, maakte Senesi zijn debuut. Na afloop verschijnt hij voor de camera van TyC Sports. "Ik ben erg blij met mijn eerste minuten in het Argentijnse elftal, dit is waar ik altijd van heb gedroomd. Ik heb hier hard voor gewerkt, daarna is de keuze aan de coach."

Senesi was ook onder de indruk van het optreden van Messi. "Wat Messi vandaag (zondag, red.) deed, was ongelooflijk", stelt de linkspoot. "Hij heeft ons al eerder met veel dingen verrast en dat deed hij nu opnieuw."

Zoals bekend kon Senesi ook kiezen voor een interlandloopbaan bij Italië. De Feyenoorder is blij dat hij dat niet heeft gedaan. "Het was niet moeilijk. Dit is iets wat ik van binnenuit voel, dat ik in het Argentijnse nationale team wil spelen. Ik ben blij met mijn beslissing."