'Manchester City-spits wil in Premier League blijven: Arsenal staat vooraan'

'Manchester City-spits wil in Premier League blijven: Arsenal staat vooraan'

11 juni - 10:54
39

Arsenal is de topkandidaat om Gabriel Jesús binnenkort van Manchester City over te nemen. De Braziliaanse spits gaf enige tijd geleden al aan klaar te zijn bij the Citizens, maar wil wel in de Premier League blijven. 

Dat meldt het Spaanse AS. Aanvankelijk werd Real Madrid nog als een potentiële club genoemd, maar dat gerucht heeft Jesús zelf ontkracht. Transferexpert Fabrizio Romano gaf al aan dat de 25-jarige spits overtuigd is van zijn vertrek bij City en graag met een andere club verder wil in de Premier League. 

Arsenal is bereid diep in de buidel te tasten voor de spits, die naar verluidt ongeveer vijftig miljoen euro zou moeten kosten. Jesus ligt tot 2023 vast bij City en kwam in 2017 over van het Braziliaanse Palmeiras. De spits kwam dit seizoen 28 keer in actie in de Premier League en scoorde acht keer. Daarnaast gaf Jesus negen assists. De Braziliaan wordt in Londen beschouwd als absolute topprioriteit na het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang (FC Barcelona) en Alexandre Lacazette (Olympique Lyon). 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie