'Feyenoord pakt door voor Malacia-opvolger en klopt aan bij Chelsea'

'Feyenoord pakt door voor Malacia-opvolger en klopt aan bij Chelsea'

12 juni - 15:02
143

Ian Maatsen staat in de concrete belangstelling van Feyenoord. De twintigjarige linkervleugelverdediger van Chelsea U23 moet middels een huurconstructie naar Rotterdam-Zuid komen.

Met dat nieuws pakt het doorgaans betrouwbare 1908nl zondagmiddag uit. Maatsen staat al langer op de radar bij Feyenoord, maar de Rotterdammers gaan nu daadwerkelijk werk maken van zijn komst. De linksback moet gehuurd worden van Chelsea, inclusief optie tot koop, klinkt het. Maatsen werd het voorbije seizoen al verhuurd aan Coventry City. In het Championship was hij een vaste waarde en kwam hij tot 39 optredens. 

De vijfvoudig international van Jong Oranje lijkt bij Feyenoord het naderende vertrek van Tyrell Malacia op te moeten vangen. Malacia staat in de concrete belangstelling van het Olympique Lyon van Peter Bosz. De Oranje-international zou al gespot zijn bij het Parc Olympique Lyonnais, al is het eerste bod van tien miljoen euro rigoureus naar de prullenbak verwezen. Feyenoord verlangt naar verluidt het dubbele voor de linksback. 

Maatsen zette zijn eerste stappen als voetballer in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar stapte in 2013 over naar Sparta Rotterdam. Via PSV kwam hij in 2018 bij Chelsea terecht. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!