'Bazoer kan opnieuw naar Marseille, maar Franse club denkt ook aan andere spelers'

'Bazoer kan opnieuw naar Marseille, maar Franse club denkt ook aan andere spelers'

12-06-2022 19:16
38

Olympique Marseille zit opnieuw achter Riechedly Bazoer aan, zo meldt Fabrizio Romano. Een jaar geleden stond de verdediger annex middenvelder ook al in de belangstelling van de nummer twee van Frankrijk.

Bazoer is na drie jaar bij Vitesse transfervrij, waardoor hij zijn toekomst grotendeels in eigen hand heeft. Eerder werd al duidelijk dat twee Ligue 1-clubs concreet zijn voor de Oranje-international, nu komt Romano met het nieuws over Marseille. Club en speler zijn nog niet helemaal akkoord, maar er worden momenteel gesprekken gevoerd.

Bazoer is echter niet de enige die in de belangstelling van Marseille staat: hij is naar verluidt één van de spelers die op het lijstje van de Franse club staat. Aan welke andere opties Marseille denkt, wordt echter niet duidelijk.

Eerder werd Bazoer ook gelinkt aan een overstap naar Feyenoord, maar dat lijkt nu definitief van de baan. Rondom een overgang naar PSV, dat afgelopen winter nog interesse toonde, is het ook stil. Zodoende lijkt Bazoer voor zijn derde buitenlandse avontuur te staan: eerder speelde hij al voor FC Porto en VfL Wolfsburg.