'Ik probeer elk jaar een stapje te maken, dat heb ik dit seizoen zeker gedaan'

'Ik probeer elk jaar een stapje te maken, dat heb ik dit seizoen zeker gedaan'

12-06-2022 20:17 Laatste update: 20:26
18

Dani de Wit vindt dat hij tevreden kan zijn met zijn prestaties in het afgelopen seizoen. De AZ-middenvelder denkt dat hij zich verder ontwikkeld heeft in Alkmaar.

In gesprek met de clubkanalen van AZ blikt De Wit terug op zijn derde seizoen bij de club. "Ik probeer elk jaar weer de verbeterde versie van mezelf te zijn en elk jaar weer een stapje te maken. Ik denk dat ik dat dit seizoen zeker heb gedaan", is de jeugdinternational duidelijk.

"Vorig seizoen zat ik in de tweede seizoenshelft na mijn blessure nog wat wedstrijden op de bank. Als je dan nu naar dit seizoen kijkt waarin ik eigenlijk elke wedstrijd in de basis ben begonnen, elf goals heb gemaakt en zeven assists heb gegeven. Dan ben ik daar heel tevreden over", gaat De Wit verder. "Uiteindelijk wil je altijd meer als voetballer, maar je moet soms ook tevreden zijn met de kleine dingen en hopen dat je volgend jaar weer een stapje maakt."

De Wit zal het volgend seizoen al vroeg weer moeten laten zien met AZ: eind juli zullen de Alkmaarders aantreden in het voorportaal van de Conference League. AZ moet in totaal drie voorrondes overleven om het hoofdtoernooi te behalen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AS Trenčín (@astrencin)