'AC Milan legt 40 miljoen euro klaar voor nieuwe 'trequertista' van Club Brugge'

'AC Milan legt 40 miljoen euro klaar voor nieuwe 'trequertista' van Club Brugge'

13-06-2022 09:38 Laatste update: 09:39
50

Club Brugge-uitblinker Charles De Ketelaere siert maandagochtend de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. AC Milan, dat ook bezig is met Noa Lang, heeft veertig miljoen euro klaarliggen voor de Belgische aanvaller.

De Ketelaere (21) staat al langer in de belangstelling van de Europese top en AC Milan lijkt de beste papieren te hebben om hem binnen te halen. In San Siro ligt veertig miljoen euro klaar om de Belgische aanvaller over te nemen van Club Brugge. Zijn komst heeft nóg meer prioriteit dan die van Noa Lang, klinkt het.

Wedden

Meer odds

Paolo Maldini, technisch directeur van Milan, zou bereid zijn De Ketelaere een 'leidersrol' te geven. De kampioen van Italië werd onlangs overgenomen door het Amerikaanse RedBird en heeft daardoor een aanzienlijk transferbudget. Zodra alles op zijn plek is gevallen, pakken de Rossoneri door voor De Ketelaere - en vermoedelijk Lang.

La Gazzetta voegt eraan toe dat een transfer nog niet zeker is: het WK in Qatar speelt immers mee. De Ketelaere wil zijn plek in de selectie niet te grabbel gooien door een basisplaats bij Club Brugge in te ruilen voor een reserverol bij Milan. Trainer Stefano Pioli ziet in de Belg een 'trequertista', een spelmaker achter de spits.