The Times: 'gentlemen's agreement' tussen bedrijvig Manchester United en Ajax

The Times: 'gentlemen's agreement' tussen bedrijvig Manchester United en Ajax

14-06-2022 07:14
189

Manchester United heeft inderdaad serieuze interesse in Ajax-aanvaller Antony, meldt The Times. Volgens de Britse kwaliteitskrant bestaat er echter ook een 'gentlemen's agreement' tussen Manchester United en Ajax, de vorige werkgever van manager Erik ten Hag.

Ten Hag moet in zijn eerste seizoen de selectie van Manchester United op de schop gaan gooien. Zes spelers zijn al transfervrij vertrokken, Frenkie de Jong, Tyrell Malacia en Ajacieden Jurriën Timber en Antony zijn belangrijke transfertargets. De nummer zes van het voorbije Premier League-seizoen kan echter niet ongelimiteerd shoppen in Amsterdam. Volgens The Times heeft het een mondeling 'herenakkoord' gesloten met Ajax en beloofd dat het niet de hele selectie leeg zal roven.

Wedden

Meer odds

Berichten over de belangstelling voor Antony, waar dus ook de kwaliteitskrant gewag van maakt, gaan al langere tijd rond. Het contract van de Braziliaan loopt nog door en in diverse media zijn – onbevestigde – vraagprijzen van 45 à zestig miljoen euro genoemd.