'Feyenoord krijgt slecht nieuws uit Rusland omtrent langer verblijf Til'

'Feyenoord krijgt slecht nieuws uit Rusland omtrent langer verblijf Til'

14-06-2022 12:51
104

Guus Til wordt niet nog een jaar verhuurd aan Feyenoord, meldt het doorgaans betrouwbare 1908nl. Spartak Moskou, de broodheer van de Oranje-international, wil de aanvallende middenvelder alleen verkopen. 

De toekomst van Til is onzeker. Door de huidige situatie in Rusland is het onduidelijk of de middenvelder wil en kan terugkeren naar Spartak. Feyenoord maakt er geen geheim van Til graag nog een jaar te huren, maar dat zit er niet in, meldt 1908nl. In Rusland beschikt Til nog over een contract tot de zomer van 2024 en met zijn huidige marktwaarde van 7,5 miljoen euro is het maar de vraag of Feyenoord aan de vraagprijs van Spartak kan voldoen.

Wedden

Meer odds

Til werd na zijn debuutseizoen bij de Russische bekerwinnaar gestald in Rotterdam, waar hij direct indruk maakte met een hattrick tegen FC Drita in de voorrondes van de Conference League. In alle competities was de aanvallende middenvelder het voorbije seizoen goed voor 21 doelpunten in 49 officiële optredens. 

Eind mei liet Til in gesprek met RTV Rijnmond weten dat hij 'echt niet weet' waar zijn toekomst ligt. Een langer verblijf bij Feyenoord ziet hij zelf wel zitten. "Het is een onzekere situatie en dat vind ik wel vervelend. Zorgen is een groot woord, maar ik denk er wel eens over na. Ik heb het naar mijn zin hier en een geweldig seizoen gehad. Als ik me daarop ga focussen kan de klap hard zijn als er iets anders beslist wordt, omdat het niet in mijn handen ligt."