Gazzetta: Chelsea aast op Dumfries in transfergesprekken met Inter over Lukaku

Gazzetta: Chelsea aast op Dumfries in transfergesprekken met Inter over Lukaku

15-06-2022 11:27 Laatste update: 11:30
38

Denzel Dumfries staat mogelijk voor een toptransfer naar Chelsea. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De vleugelverdediger van Internazionale en Oranje zou een rol kunnen spelen in de deal rond de terugkeer van Romelu Lukaku naar Milaan.

De vermeende belangstelling van Chelsea voor Dumfries niet nieuw, maar volgens La Gazzetta is het nu concreter dan ooit. De komende tien dagen worden bepalend, klinkt het: Lukaku wil koste wat kost terug naar Inter en Chelsea overweegt Dumfries in de deal te betrekken.

Wedden

Meer odds

Het is de bedoeling dat Lukaku op op huurbasis de overstap maakt. Inter praat daarover met Chelsea, dat miljoenen wil zien. De Italianen kunnen de kosten drukken door Dumfries de omgekeerde weg te laten bewandelen.

La Gazzetta benadrukt dat Lukaku en Dumfries niet afhankelijk van elkaar zijn: het zou gaan om twee gescheiden deals. Wel kunnen de onderhandelingen in een stroomversnelling komen als één van de twee spelers een akkoord bereikt. Dumfries maakte een jaar geleden de overstap van PSV naar Inter. Lukaku ging voor 113 miljoen naar Chelsea.