'Ten Hag heeft Henderson niet nodig: Man United onderhandelt met Nottingham'

'Ten Hag heeft Henderson niet nodig: Man United onderhandelt met Nottingham'

15-06-2022 16:00
5

Dean Henderson is gewild in de Premier League. Na Newcastle United heeft ook Nottingham Forest het vizier gericht op de doelman van Manchester United, meldt The Guardian. Henderson komt niet voor in de plannen van Erik ten Hag.

Henderson werd afgelopen winter al in verband gebracht met Ajax, maar dat bleek niet te kloppen. Nottingham Forest is wel serieus en is met Manchester United in onderhandeling over een huur met een optie tot koop. De transfersom zou dan ruim 23 miljoen euro bedragen. 

Eén van de punten die besproken wordt tijdens de onderhandelingen is het salaris van Henderson. De doelman staat in Manchester voor een behoorlijk bedrag op de loonlijst en zal bij een transfer flink in moeten leveren. Newcastle is volgens The Guardian ook nog altijd geïnteresseerd, maar zal niet concreet worden tenzij de voorwaarden voor een transfer veranderen. 

Henderson draagt al elf jaar het shirt van Manchester United, de club waar hij een groot gedeelte van de jeugdopleiding doorlopen heeft. Hij is er niet in geslaagd om David De Gea uit de basis te spelen.