Sparta werkt aan opvallende move en wil Kitolano (20) naar Het Kasteel halen

Sparta werkt aan opvallende move en wil Kitolano (20) naar Het Kasteel halen

15 juni - 17:41 Laatste update: 17:41
34 Reacties

Tim van Duijn

Sparta werkt aan een opvallende transfer: de club is in de markt voor Joshua Kitolano. De Noorse middenvelder staat nog voor een half jaar onder contract bij Odds BK. Sparta heeft een bod uitgebracht.

Kitolano stond op diverse scoutingslijstjes van clubs uit de Eredivisie, waaronder die van FC Groningen, sc Heerenveen en Feyenoord. Én Sparta dus, dat serieus werk van Kitolano wil gaan maken.

Volgens goed geïnformeerde bronnen is er nog geen sprake van een gesloten overeenkomst. Sparta heeft een bod gedaan en verder lijkt het nog even afwachten. Kitolano ligt nog tot het einde van het jaar vast bij Odds BK en dus moet Sparta een transfersom betalen. Naar verluidt gaat het om meerdere tonnen. 

Kitolano (20) is een veelzijdige middenvelder die al vier seizoenen in het eerste van Odds BK speelt, hoewel hij in periodes ook uitkwam voor het tweede elftal. Kitolano kan de vierde zomeraanwinst van Sparta worden. De club legde eerder al Youri Schoonderwaldt, Mike Eerdhuizen en Charles-Andreas Brym vast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie