'Memphis in de wachtkamer: Barça-leiding beraadt zich op nieuw contract'

'Memphis in de wachtkamer: Barça-leiding beraadt zich op nieuw contract'

15-06-2022 22:28
19

Memphis Depay is ervan overtuigd dat hij volgend seizoen nog bij FC Barcelona speelt. De Oranje-international zou wachten op goed nieuws van de clubleiding. 

Door de winterse komst van Pierre-Emerick Aubameyang en Ferran Torres zag het toekomstperspectief van Memphis er in Camp Nou er heel anders uit, al heeft hij zelf aangegeven graag bij Barcelona te blijven. Volgens Mundo Deportivo is Memphis zelfs in afwachting van een nieuw contractvoorstel van Barcelona. Het huidige contract van de spits loopt door tot medio 2023, maar als het aan de Nederlander ligt wordt dit opengebroken en verlengd.

Mundo schetst dat de Barça-leiding voor de interlandperiode op een splitsing stond. Zo zou een contractverlenging intern inderdaad ter sprake zijn geweest, al werd er ook nagedacht over een transfer, om de financiële situatie van de club draaglijker te maken. Tegenover de NOS maakte Memphis onlangs duidelijk dat voor hem een vertrek geen optie is. "Het voelt als thuis. Ik kijk ernaar uit om me daar weer te melden."