Belgische pers: Overmars heeft met Janssen eerste Antwerp-aanwinst binnen

Belgische pers: Overmars heeft met Janssen eerste Antwerp-aanwinst binnen

16-06-2022 11:14
74

De transfer van Vincent Janssen naar Royal Antwerp FC is rond, melden Belgische media. De 28-jarige spits van CF Monterrey en het Nederlands elftal gaat donderdag tekenen.

Janssen wordt de eerste versterking van Antwerp-directeur Marc Overmars. Hij gaat samenwerken met de nieuwe trainer Mark van Bommel. Donderdagmiddag meldt de oud-speler van NEC, Feyenoord, Almere City, AZ, Tottenham Hotspur en Fenerbahçe zich op De Bosuil om het laatste papierwerk in orde te maken. Dat melden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen Janssen gaat tekenen. Ook wordt er niets gemeld over de mogelijke transfersom die Overmars overmaakt naar Mexico. De spits lag nog twee jaar vast bij Monterrey.

Janssen zette deze week bij het Nederlands elftal de deur open voor een terugkeer naar Europa. Na zijn sterke optreden tegen Wales (3-2) liet hij weten snel duidelijkheid te willen hebben over zijn toekomst. "Ik heb drie mooie jaren gehad in Mexico en daar ben ik nog steeds blij. Maar we gaan het zien de komende dagen...", sorteerde hij bij de NOS al voor op een transfer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s