Lieke Martens bevestigt vertrek bij Barcelona: 'Besloten afscheid te nemen'

Lieke Martens bevestigt vertrek bij Barcelona: 'Besloten afscheid te nemen'

16-06-2022 22:23
37

Lieke Martens heeft bevestigd dat ze FC Barcelona na vijf seizoenen gaat verlaten. De 29-jarige linksbuiten is hard op weg naar Paris Saint-Germain, al wilde ze dat zelf nog niet bevestigen donderdag.

'Na vijf mooie jaren bij deze fantastische club in deze prachtige stad heb ik besloten afscheid te nemen van de club en een nieuw avontuur aan te gaan', schrijft Martens op Instagram. 'Ik kwam naar FC Barcelona in een tijd dat de club een ambitieus project startte om een ​​leider te worden in de wereld van het vrouwenvoetbal. We hebben hard gewerkt en ik geloof dat we de doelen hebben bereikt die we vijf jaar geleden hebben gesteld. Het winnen van de Champions League was een absoluut hoogtepunt, evenals het winnen van de FIFA Worlds Best Player Award.'

Volgens de Oranje Leeuwin is het nu tijd voor een nieuw avontuur. Volgens Spaanse en Franse media tekent ze spoedig bij PSG. "Ik ben heel ambitieus, voel me nog steeds goed en ik denk dat ik nog steeds om de hoogst haalbare prijzen mee kan doen", zei Martens, die een aflopend contract heeft bij Barça, eerder op de dag tegen het Algemeen Dagblad. Momenteel bereidt ze zich voor op het EK.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)