'Antwerp maakt van Janssen de koning van België met absoluut topsalaris'

'Antwerp maakt van Janssen de koning van België met absoluut topsalaris'

17-06-2022 09:25 Laatste update: 09:57
103

Royal Antwerp FC trekt de portemonnee om Vincent Janssen aan de club te kunnen binden. De club betaalt een transfersom van meerdere miljoenen voor de aanvaller van Monterrey CF en het Nederlands elftal en biedt hem een fors jaarsalaris.

Antwerp-eigenaar Paul Gheysens is hyperambitieus en wil zo snel mogelijk de titel pakken met The Great Old. Hij investeerde de voorbije seizoenen al stevig in de selectie en zal dat nu opnieuw gaan doen. De eerste investering is Janssen en ook Toby Alderweireld is in beeld.

Bevestigd is het nergens, maar naar verluidt telt Antwerp meerdere miljoenen neer voor Janssen, die in België meteen dé grootverdiener wordt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Janssen komt voor een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro netto per jaar op de loonlijst te staan. Dat is meer dan Club Brugge-doelman Simon Mignolet krijgt. Janssen tekent voor vier seizoenen en is dus verzekerd van een bedrag van tien miljoen euro netto.

Naast Janssen wil Antwerp ook stunten met de komst van Alderweireld. Ook voor hem zal een dergelijk contract klaar komen te liggen. Antwerp moet nog tot overeenstemming zien te komen met Al Duhail uit Qatar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s