BILD: volgende optie voor Götze, mogelijk Champions League met Weghorst

BILD: volgende optie voor Götze, mogelijk Champions League met Weghorst

17-06-2022 15:16 Laatste update: 15:37
28

Zijn transfer naar Benfica lijkt er niet te gaan komen, maar volgens BILD heeft Mario Götze nog meer opties. Regerend Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt wil de spelmaker overnemen van PSV.

Götze is voor een bedrag van vier miljoen euro op te halen in Eindhoven. Het Benfica van de bij PSV vertrokken Roger Schmidt leek zijn nieuwe werkgever te worden, maar de verwachte witte rook uit Lissabon is uitgebleven. Nu dient zich een nieuwe optie aan, meldt BILD: Eintracht Frankfurt werd vorig seizoen slechts elfde in de Bundesliga, maar mag als Europa League-winnaar wel de Champions League in. Götze is al in gesprek geweest met directeur Markus Krösche.

Hiermee heeft Frankfurt een belangrijk ijzer in het vuur, aangezien Götze graag nog in het miljardenbal wil spelen. Als hij bij PSV zou blijven of naar Benfica zou gaan, zou hij eerst nog voorrondes moeten spelen. In Frankfurt gaat hij wellicht samenwerken met Wout Weghorst. De spits uit Borne is na de degradatie van Burnley op zoek naar een nieuwe club en werd ook al aan Die Adlerträger gelinkt.