'Feyenoord maakt werk van transfer en gaat in onderhandeling met Twente'

'Feyenoord maakt werk van transfer en gaat in onderhandeling met Twente'

18-06-2022 07:15 Laatste update: 16:04
122

Feyenoord wil zich deze zomer versterken met Mees Hilgers. De Rotterdammers lijken zich spoedig bij FC Twente te melden voor de 21-jarige verdediger.

Volgens 1908.nl maakt technisch directeur Frank Arnesen zich hard voor Hilgers. De onderhandelingen met de Tukkers gaan binnenkort van start. Ook het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord hem 'liever vandaag dan morgen binnen zou hengelen'. De mandekker heeft nog een contract tot medio 2023, maar Twente beschikt over een optie om die verbintenis met één jaar te verlengen.

Ploeggenoot Ricky van Wolfswinkel vond eerder al dat de 'topclubs zitten te slapen'. "Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen", zei de spits tegen Voetbal International. Hilgers kon de uitspraken wel waarderen. "Is toch mooi? Zeker Ricky, die heeft toch wel een naam, hij heeft wel wat bereikt in zijn carrière. Mooi dat hij dat zegt over mij", liet hij vrijdag weten aan VoetbalPrimeur.

Feyenoord werd ook al in verband gebracht met onder anderen Chelsea-linksback Ian Maatsen en de transfervrije spits Bas Dost. Een grote uitgaande transfer zou Arnesen financiële ruimte geven. Zodra Olympique Lyon aan de vraagprijs voor Tyrell Malacia voldoet, kan het snel gaan. De Fransen verhoogden inmiddels hun bod, weet het AD.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie