'Götze heeft nog een optie en gaat snel knoop doorhakken over nieuwe bestemming'

'Götze heeft nog een optie en gaat snel knoop doorhakken over nieuwe bestemming'

18 June - 10:32 Laatste update: 12:09
36

Mario Götze gaat in de komende dagen een beslissing maken over zijn toekomst. Eerder werd al duidelijk dat Benfica en Eintracht Frankfurt in de markt zijn voor de PSV'er, nu wordt ook het Inter Miami van David Beckham als mogelijke bestemming genoemd.

Dat Götze een transfer kan maken, is al even duidelijk. Volgens het Eindhovens Dagblad is het dan ook 'waarschijnlijk' dat de Duitser beslist om te vertrekken bij PSV. Fabrizio Romano voegt Inter Miami ook toe aan het rijtje van clubs die interesse hebben. Europa League-winnaar Frankfurt en het Benfica van Roger Schmidt zitten ook nog steeds achter Götze aan.

Alle genoemde clubs zijn bereid om de afkoopclausule van vier miljoen euro te activeren. PSV haalde Götze twee jaar geleden transfervrij binnen, waardoor het op het gebied van transfersommen winst zal maken.

Ondanks alle transferperikelen is de kans wel goed aanwezig dat Götze van de partij zal zijn bij de eerste PSV-training van het seizoen. Die staat over enkele dagen namelijk al op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s