'Hoever wil naar PSV na gesprek, Eindhovenaren denken aan huurdeal met Wolves'

'Hoever wil naar PSV na gesprek, Eindhovenaren denken aan huurdeal met Wolves'

18 juni - 10:55 Laatste update: 16:06
98

Ki-Jana Hoever ziet een overstap naar PSV wel zitten. De rechtsback heeft een gesprek gevoerd met de Eindhovense club, dat nu tot een akkoord met Wolverhampton Wanderers moet zien te komen. De kans is aanwezig dat de clubs een huurdeal gaan sluiten.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagochtend. Wolves is bereid om mee te werken aan een transfer, maar het wil uiteraard wel een transfersom verdienen aan Hoever. Volgens het ED is het 'heel goed denkbaar' dat PSV de geboren Amsterdammer eerst een seizoen gaat huren, met een optie tot koop. De transfer bevindt zich echter nog niet in de eindfase.

Als PSV toch besluit om Hoever direct over te nemen, dan zal de verdediger waarschijnlijk niet meer dan een handvol miljoenen kosten. De jeugdinternational heeft nog een contract tot de zomer van 2025 in Engeland. Naast PSV volgt Ajax Hoever ook, maar de Amsterdammers zijn lang niet zo concreet als PSV.

In het afgelopen seizoen speelde Hoever in totaal acht Premier League-wedstrijden. Wolves-trainer Bruno Lage was wel openlijk kritisch richting Hoever, omdat zijn wedstrijdvoorbereiding onvoldoende zou zijn. Sindsdien kwam de Nederlander niet vaak meer in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie