'Marseille overtuigd na duels met Feyenoord en hoopt op komst 'dure' Sinisterra'

'Marseille overtuigd na duels met Feyenoord en hoopt op komst 'dure' Sinisterra'

18 June - 11:34
124

Luis Sinisterra heeft bij de halve finale van de Conference League ook in Frankrijk een goede indruk achtergelaten: Feyenoord-tegenstander Olympique Marseille wil hem nu graag binnenhalen. De vraagprijs van Feyenoord zou echter wel voor problemen kunnen zorgen.

L'Équipe komt zaterdagnacht met het nieuws over Sinisterra. Marseille zoekt naar aanvallende versterkingen en de naam van de Feyenoorder is daardoor gevallen in het Stade Vélodrome. Of het ook van een transfer gaat komen, is wel nog de vraag.

Feyenoord vraagt namelijk 25 miljoen euro voor Sinisterra en dat kan de nummer twee van Frankrijk niet op tafel leggen. Sinisterra ligt nog twee jaar vast in Rotterdam, terwijl ook andere clubs interesse tonen: Feyenoord kan daardoor in principe vragen wat het wil voor de Colombiaanse aanvaller.

Sinisterra speelt inmiddels vier jaar bij Feyenoord. Na een moeilijk begin is de 23-jarige linksbuiten uitgegroeid tot een absolute sterkhouder in De Kuip. In de dubbele ontmoeting met Marseille van het afgelopen seizoen was Sinisterra ook belangrijk: hij was goed voor een goal en een assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s