PEC presenteert vierde aanwinst: 'Younes is een onvervalste linkspoot'

PEC presenteert vierde aanwinst: 'Younes is een onvervalste linkspoot'

18 juni - 14:21
33

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Younes Taha El Idrissi. De negentienjarige aanvallende middenvelder komt over van FC Volendam en tekent voor twee seizoenen, plus een optie voor nog een jaar, bij de degradant.

Taha El Idrissi kwam vorige zomer over van De Volewijckers en speelde zijn wedstrijden voornamelijk in de beloftenploeg van Volendam. Daarvoor was hij meerdere jaren actief in de jeugdopleiding van Het andere Oranje. "Ik heb enkele gesprekken gevoerd met de club en dat versterkte mijn beeld wat ik had van de club", zegt Taha El Idrissi op de clubsite. "PEC Zwolle is een mooie club die aantrekkelijk en aanvallend voetbal wil spelen. Dat past helemaal in mijn straatje en daarom heb ik besloten om mijn carrière hier voort te zetten."

Ook technisch directeur Marcel Boudesteyn is blij met de komst van de aanvallende middenvelder. "Younes is een onvervalste linkspoot die zijn tegenstander graag opzoekt en zowel in aanvallend als verdedigend opzicht bereid is om veel werk te verrichten", reageert hij. "Met zijn kwaliteiten en arbeidsethos heeft Younes de technische staf overtuigd van zijn kunnen."

Taha El Idrissi is de vierde versterking voor de Zwollenaren na de degradatie uit de Eredivisie. Eerder kwamen Bart van Hintum, Lennart Thy en Jordy Tutuarima al naar de Blauwvingers

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s