Wilde verhalen over Luuk de Jong in Mexico, Toluca reageert: 'Falso!'

Wilde verhalen over Luuk de Jong in Mexico, Toluca reageert: 'Falso!'

18 June - 19:46
44

Bijzonder: Toluca ziet zich genoodzaakt om via een statement te reageren op berichten in Mexico over Luuk de Jong. Op social media ging een screenshot rond van een vermeend statement van de club, waarin stappen tegen de Nederlander worden aangekondigd. 'Falso', luidt de duidelijke reactie.

Toluca was in de race voor De Jong, maar de 31-jarige spits ziet af van een Mexicaans avontuur. Vervolgens ging het 'statement' van de club viral. Daarin valt te lezen dat Toluca en Sevilla overeenstemming hadden over een transfer en al het papierwerk in orde was. Op het laatste moment weigerde De Jong op het vliegtuig te stappen, klonk het. Los Diablos Rojos zouden de juridische strijd willen aangaan. 'Niemand maakt Toluca of het Mexicaanse voetbal belachelijk.'

Het hele bericht blijkt een hoax. 'FALSO!', twittert Toluca zaterdag. Waar de 38-voudig Oranje-international zijn loopbaan voortzet, is ondertussen nog niet duidelijk. PSV hoopt op een hereniging, maar de Eindhovenaren hikken wel tegen de vraagprijs van Sevilla aan. De Spaanse club verlangt zes miljoen euro. Bovendien ontvangt De Jong een fors salaris.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s