Man United-CEO stiekem gefilmd in pub: 'Geld speelt geen rol voor Frenkie de Jong'

Man United-CEO stiekem gefilmd in pub: 'Geld speelt geen rol voor Frenkie de Jong'

18-06-2022 23:58
57

Deze stiekem opgenomen beelden van Richard Arnold gaan momenteel viraal. De CEO van Manchester United zit met een groep supporters in een Britse pub en bespreekt de belangrijkste dossiers van The Mancunians.

Manchester United is druk bezig met het binnenhalen van Frenkie de Jong. FC Barcelona verlangt de hoofdprijs, maar Arnold heeft goede hoop dat de controleur herenigd kan worden met Erik ten Hag en Donny van de Beek, blijkt uit de uitgelekte beelden. "Money is not the consideration, als het gaat om wie we willen halen. De manager wil hem", doelt hij op Ten Hag.

Arnold voegt eraan toe dat Manchester United er alles aan doet om De Jong over de streep te trekken. "Wij als club doen al het mogelijke, ik ben er al dagen mee bezig om het voor elkaar te krijgen. Het geld is er, maar er spelen nog een aantal zaken waar ik niet dieper op in kan gaan", klinkt het. "Luister, we doen er alles aan en om De Jong te halen en ik kan jullie verzekeren dat we hem kunnen betalen."

Volgens de meest recente berichten uit Catalonië heeft Manchester United net een verhoogd bod uitgebracht. FC Barcelona vond zestig miljoen euro plus bonussen te weinig, The Red Devils zouden nu inzetten op zeventig miljoen plus bonussen.