Bazoer-nieuws uit Duitsland: Borussia Mönchengladbach denkt aan Nederlander

Bazoer-nieuws uit Duitsland: Borussia Mönchengladbach denkt aan Nederlander

19-06-2022 16:23 Laatste update: 18:06
48

Riechedly Bazoer wordt in Duitse media in verband gebracht met een transfer. Borussia Mönchengladbach heeft belangstelling, maar zo concreet is het op dit moment nog niet.

Bazoer is na drie jaar bij Vitesse transfervrij, waardoor hij de clubs voor het uitkiezen heeft. Gladbach heeft hem volgens BILD in het vizier. Dat klopt, maar van een aanbod is nog geen sprake. Ook VfB Stuttgart wordt genoemd.

Eerder werd er al bericht over Franse interesse voor de verdediger annex middenvelder. Olympique Marseille zou al gesprekken hebben gevoerd met het management van Bazoer, maar voor zover bekend is er nog geen akkoord. De toekomst van Bazoer staat dus nog niet vast.

Als de 25-jarige Nederlander voor een overstap naar Gladbach kiest, dan betekent dat ook een terugkeer in de Bundesliga voor hem. Tussen 2017 en 2019 stond Bazoer namelijk al onder contract bij VfL Wolfsburg, voordat Vitesse hem transfervrij overnam. Zijn eerste Duitse avontuur werd echter geen succes voor Bazoer: hij verdween al snel uit de basis en werd verhuurd aan FC Porto en FC Utrecht.