'Bijlow staat op lijstje van Borussia Dortmund, Feyenoord informeerde naar Padt'

'Bijlow staat op lijstje van Borussia Dortmund, Feyenoord informeerde naar Padt'

19-06-2022 21:37 Laatste update: 22:24
137

De verwachting is dat hij bij Feyenoord blijft, maar Justin Bijlow zou wel op het lijstje van Borussia Dortmund staan. Dat beweert Feyenoord Transfermarkt. Ook heeft Feyenoord zou geïnformeerd hebben naar de status van Sergio Padt, die momenteel bij Ludogorets speelt.

Bijlow, die nog een driejarig contract heeft, gaat Feyenoord komende zomer waarschijnlijk niet verlaten. Toch valt de doelman wel op bij andere clubs. "Dortmund hengelt naar hem, maar dat speelt al een half jaar", stelt Feyenoord Transfermarkt bij FRFC1908. "Er is heel veel interesse voor hem, maar aan de andere kant: wat is interesse, als het nog niet concreet wordt? Bijlow gaat natuurlijk blijven, dat is het vooruitzicht. Hij wil zicht houden op het WK en zit prima bij Feyenoord."

Vervolgens komt Padt ook ter sprake: Feyenoord heeft geïnformeerd. Wat de huidige status is, is alleen niet duidelijk. Eerder werd al bekend dat Feyenoord hetzelfde deed bij Jeroen Zoet, maar hij verlengde zijn contract bij Spezia enkele weken geleden.

Feyenoord beschikt ook nog over Ofir Marciano. De Israëliër beschikt over een contract tot de zomer van 2023, waardoor hij gewoon in Rotterdam zal blijven als er geen biedingen binnenkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie