'Ajax wil na Haller-deal drietal alleen voor 'krankzinnig hoge bedragen' verkopen'

'Ajax wil na Haller-deal drietal alleen voor 'krankzinnig hoge bedragen' verkopen'

19-06-2022 22:01 Laatste update: 22:02
159

Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony zullen niet zomaar vertrekken bij Ajax, verzekert Voetbal International. Het drietal wordt regelmatig aan een transfer gelinkt, maar Ajax zal alleen bij 'krankzinnig hoge bedragen' meewerken aan transfers.

Sébastien Haller is hard op weg naar de uitgang bij Ajax, maar de kans is groot dat hij de laatste speler is die vertrekt uit Amsterdam. Volgens VI werkt Ajax 'nergens zomaar aan mee'. 'Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony, drie gewilde targets, zullen alleen bij krankzinnig hoge bedragen de hoofdstad deze zomer achter zich laten', zo klinkt het.

De kans lijkt klein dat dit ook gaat gebeuren, ondanks dat er media wel berichten over een eerste Arsenal-bod op Lisandro Martínez. Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra zullen zich nu volledig focussen op de verkoop van Haller. De verwachting is dat Ajax daarna door gaat pakken voor Brian Brobbey en Steven Bergwijn.

Op dit moment is het op transfergebied nog relatief rustig bij Ajax. Van het basisteam zijn tot nu toe alleen Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch definitief vertrokken, terwijl er nog geen grote aankopen zijn gedaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie