'PSV wil De Jong en De Jong wil PSV: Sevilla-eisen grootste struikelblok'

'PSV wil De Jong en De Jong wil PSV: Sevilla-eisen grootste struikelblok'

20 June - 07:14
130

PSV wil Luuk de Jong zo snel mogelijk naar Eindhoven halen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het grootste struikelblok is op dit moment zijn club Sevilla.

PSV gaat zich versterken met Boy Waterman, werkt aan de komst van OGC Nice-keeper Walter Benítez en hoopt binnenkort ook De Jong te verwelkomen. De 31-jarige spits heeft de Eindhovense club laten weten open te staan voor een terugkeer, aldus het Algemeen Dagblad.

Voordat PSV spijkers met koppen kan slaan, moet technisch directeur John de Jong een akkoord zien te bereiken met Sevilla. De Jong speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Barcelona en overtrof de verwachtingen, waardoor Sevilla geld ruikt. Het Eindhovens Dagblad noemde vorige week al een bedrag van zes miljoen euro als vraagprijs.

De Jong, wiens Sevilla-contract volgend jaar afloopt, geldt voor de nieuwe PSV-trainer Ruud van Nistelrooy als 'absolute topprioriteit'. De clubleiding moet afwegen of hij op deze leeftijd en met een aflopend contract de gevraagde transfersom waard is. PSV is naast De Jong en Benítez ook bezig met Ki-Jana Hoever (Wolves) en Vinícius Souza (KV Mechelen).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s