Inter-CEO is media-afdeling voor: transfer van Onana is afgerond

Inter-CEO is media-afdeling voor: transfer van Onana is afgerond

20-06-2022 12:24 Laatste update: 21-06-2022 11:00
32

Het is wachten op de officiële aankondiging van Internazionale, maar de transfer van Andre Onana is kogeltje rond. CEO Giuseppe Marotta heeft dat gezegd in Italiaanse media. Marotta bevestigt ook andere Inter-transfers.

Onana is transfervrij na zijn vertrek bij Ajax, dat hem liever kwijt dan rijk is. Dat heeft niet alleen te maken met de manier waarop de Kameroense doelman met zijn dopingschorsing is omgegaan, maar ook met zijn houding na zijn rentree. Niet voor niets liet trainer Erik ten Hag hem buiten de wedstrijdselectie voor de laatste paar Eredivisie-wedstrijden.

"Mkhitaryan zal de komende dagen officieel zijn, hetzelfde geldt voor Onana. Dat is helemaal rond", zegt Marotta bij Radio Rai. "We kijken naar meerdere spelers. Ik kan zeggen dat we deze week de komst van Lukaku af kunnen ronden."

"Lukaku en Dybala zijn onze doelwitten, maar we moeten financiële zaken in overweging nemen. We zijn in gesprek met deze twee spelers en zullen blij zijn als we ze vastleggen. Zo niet, dan zullen we andere doelwitten overwegen."