Utrecht heeft staf Fraser rond: Postma moet plaatsmaken voor Wapenaar

Utrecht heeft staf Fraser rond: Postma moet plaatsmaken voor Wapenaar

21 juni - 11:12
24

Harald Wapenaar is de nieuwe keeperstrainer van FC Utrecht. De oud-doelman van de Domstedelingen is de opvolger van Stefan Postma, van wie de club afscheid neemt.

FC Utrecht heeft de technische staf van de nieuwe trainer Henk Fraser nu rond. Aleksandar Rankovic en Twan Scheepers worden zijn assistenten. Daartegenover staat het vertrek van Michel Vorm en Dick Advocaat, terwijl Rick Kruys al naar VVV-Venlo vertrok om op eigen benen te staan. Michael Silberbauer keert terug naar FC Midtjylland en Sander Keller wordt assistent van Darije Kalezic bij Jong FC Utrecht.

Technisch directeur Jordy Zuidam licht op de clubsite het vertrek van Postma toe. "Stefan heeft zich jarenlang met ziel en zaligheid ingezet om het keepersgilde van FC Utrecht optimaal te laten presteren. Niet alleen de keepers van het eerste elftal, maar ook de teams daaronder konden teren op de kennis en ervaring van Stefan. Met Fabian de Keijzer hebben we een keeper uit de eigen jeugd onder de lat gehad afgelopen seizoen, waar Stefan een enorme bijdrage in de ontwikkeling van Fabian heeft gehad."

"De afgelopen periode zijn we in gesprek geweest met Stefan over de hele nieuwe invulling van de technische staf, die we voor ogen hadden", vervolgt Zuidam. "Dat waren open en eerlijke gesprekken, waarin we tot de conclusie zijn gekomen dat de wegen van Stefan en FC Utrecht zullen scheiden. We zijn Stefan dankbaar voor hetgeen hij voor FC Utrecht heeft betekend."

Wapenaar vertrok in januari plotseling bij Willem II na een dienstverband van bijna zes jaar. Hij botste in Tilburg met toenmalig hoofdtrainer Fred Grim.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!