Jansen hint naar mogelijk AZ-vertrek van duo, ook Letschert waarschijnlijk weg

Jansen hint naar mogelijk AZ-vertrek van duo, ook Letschert waarschijnlijk weg

21 juni - 21:14 Laatste update: 21:15
42

Pascal Jansen hoopt dat de selectie van AZ nog versterkt wordt met een middenvelder en een aanvaller. Voor Ferdy Druijf en Kenzo Goudmijn lonkt een afscheid. En voor Timo Letschert waarschijnlijk ook.

"Ferdy en Kenzo waren er niet, dus er gebeurt het nodige achter de schermen", zegt Jansen tegen NH. Druijf gaat naar Rapid Wien, Goudmijn kan wederom naar Excelsior. "Joris Kramer was er wel, maar ook rond hem speelt het nodige. We moeten het even afwachten. Van hen is het nog de vraag of ze bij AZ doorgaan of elders. Of ik ze nodig heb? Het zijn op dit moment spelers van AZ. Het plan hebben we duidelijk in kaart gebracht, daarom zeg ik dat er achter de schermen het nodige gebeurt."

De rol van Letschert is al een tijdje uitgespeeld. De verdediger heeft zich onmogelijk gemaakt. "Hij is geen speler van de A-selectie. Wat we daaruit kunnen concluderen? Dat je die vraag moet stellen aan Max (Huiberts, red.)."

"We moeten goed kijken naar wat de ploeg nodig heeft. We hebben Mayckel Lahdo gehaald voor de rechtsbuitenpositie, dat is een goede eerste stap. Er is geanticipeerd op een mogelijk vertrek van Owen Wijndal (met Milos Kerkez, red.). Verder kijken we goed naar wat we op het middenveld en in de aanval nog kunnen gebruiken. Daar ligt nu de prioriteit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s