Jacobs: 'Ik praat niet over bedragen, maar geloof me als ik zeg: goede oplossing'

Jacobs: 'Ik praat niet over bedragen, maar geloof me als ik zeg: goede oplossing'

22 June - 07:40
7

Willem II haalde dinsdag met Nick Doodeman zijn derde nieuweling voor komend seizoen binnen, maar de selectie is nog niet compleet. Technisch directeur Teun Jacobs is druk bezig en schaakt op meerdere borden.

Eerder kwamen Erik Schouten en Thibaut Lesquoy naar Tilburg, waar Willem II met vijftien spelers – Jizz Hornkamp en Daniel Crowley melden zich in een later stadium – aan de voorbereiding begon. Jacobs had zich eerder laten ontvallen dat hij de selectie voor tachtig procent rond wilde hebben tijdens de eerste training. "Als je bedenkt dat we willen werken met een selectie van ongeveer 22 veldspelers en drie keepers, dan zitten we al een eind richting die 80 procent. Maar er moet nog wel wat gebeuren", reageert hij tegenover het Brabants Dagblad.

Woensdag wordt een drukke dag voor de TD, die in elk geval een nieuwe keeper binnen wil halen. "Dat lijkt de goede kant op te gaan. Daarnaast zijn we in gesprek met nog drie à vier spelers. Aan hen heb ik laten weten dat ik deze woensdag (vandaag, red.) wel antwoorden wil hebben."

Qua uitgaande transfers kan ook nog het één en ander gebeuren. Jacobs bevestigt dat er interesse in Derrick Köhn is, terwijl Ulrik Jenssen en John Yeboah deze week al zijn vertrokken. In het geval van de overbodige Jenssen ging het om een contractontbinding. "Ik heb tegen hem en zijn zaakwaarnemer gezegd: als jullie echt weg willen, dan kan dat tot de eerste training op 20 juni, onder ónze voorwaarden. Lukt dat niet, dan veranderen die voorwaarden", aldus Jacobs. "Ik ga niet over bedragen praten, maar geloof me als ik zeg dat er voor alle partijen een goede oplossing is gevonden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s