PSV haalt nieuwe jeugdtrainer op bij FC Dordrecht: 'Ben de club dankbaar'

PSV haalt nieuwe jeugdtrainer op bij FC Dordrecht: 'Ben de club dankbaar'

22 juni - 20:15
15

Ben Kinds maakt de overstap van FC Dordrecht naar PSV, zo heeft eerstgenoemde club bekendgemaakt. Kinds verlaat Dordrecht dus na zes jaar voor een plek in de jeugdopleiding van PSV.

Kinds (39) was in diverse functies actief bij Dordrecht. Hij wilde de kans om bij PSV, waar hij leiding krijgt over het O18-elftal, aan de slag te gaan niet laten lopen. "Ik ben FC Dordrecht zeer dankbaar voor deze mooie nieuwe kans in mijn loopbaan als voetbalprofessional. De afgelopen vijf jaar heb ik mijzelf op diverse vlakken persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen de club en heb ik met zeer fijne mensen mogen werken. Er is met zijn allen zowel binnen de jeugdopleiding als bij het eerste elftal een goede basis neergelegd om de komende jaren mooie dingen te gaan realiseren en ik wens iedereen binnen FC Dordrecht dan ook een geweldige en succesvolle toekomst toe", zegt Kinds op de clubsite van Dordrecht.

Innovatiemanager Leon Vlemmings van Dordrecht vindt het jammer dat Kinds vertrekt. "Ben heeft veel betekend voor FC Dordrecht. Als hoofdopleiding, assistent- en interimtrainer. Daar zijn wij Ben dankbaar voor. Het is mooi dat hij zijn ambities als trainer nu verder kan ontwikkelen bij een topclub. We zijn dan ook trots dat PSV een professional uit onze organisatie heeft benaderd en wensen Ben heel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie